Hjælp Gambia's landbefolkning til selvhjælp
English (UK)Dansk (DK)

Undervisningsmaterialer, fodbolduniformer, t-shirts

Skolen får materialer. Simple undervisningsmaterialer såsom blyanter og tavlekridt er der tit stor mangel på. En privat sponsor har skaffet undervisningsmaterialer til skolen, blandt andet 300 blyanter og kuglepenne, 2 kg vidskelædere, 1 kg tavlekridt, en æske blyantspidsere, en æske linealer, sakse, limstifter, tape, og papirklip. De blev overdraget og uddelt i Choya under besøget 28-30 juni. Sponsoren havde desuden skaffet tre fodbolde med pumper. De vakte jubel hos ungdommen.

Børnene får t-shirts. En anden privat sponsor har skaffet 60 t-shirts til børn gennem Røde Kors' genbrugsbutik i Assens. De blev uddelt under besøget i november 2015.

Ungdommen får fodboldsuniformer. Fåborg Fodbold og Idræt Forening har skænket tre sæt fodbolduniformer med trøjer, bukser, og sokker. De blev uddelt i november 2015 til medlemmerne af 'Choya Youth and Football Club.'

Vi modtager gerne andre gaver. Af praktiske hensyn må de begrænses i omfang, så de kan rummes i håndbagagen til kommende besøg. Måske vi med tiden kan alliere os med andre og gå sammen om større forsendelser.


Børnene tager materialerne i brug

Et lille udsnit af materialerne skænket til skolen


Vi befinder os i borgmesterens gård - alt er gult

Det var et festligt syn


Fodbolddrengene og et par fodboldpiger


Den glade formidler af uniformerne

Udsnit af takkebrev